Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
TOP termékek

Blog

Jakuzzi építés jó áron

Ha mostanában ugyan kedves elfoglaltságainktól elzárva is élünk, már biztosan rájöttünk, hogy a testedzési vagy testápolási rutint hogyan alakíthatjuk át otthoni módozatra. Még így is bizony nagyon hiányzik már a frissítő szaunázás és a jakuzziban ücsörgés bizsergetően jótékony hatása.

 

Zsaluköves medence

Nem kérdés, mindannyian sokat adnánk érte, ha a nyári forróságban bármikor kerti medencénk hűsítő vízében pancsolhatnánk. És bizony nem is olyan elérhetetlen álom ez, ráadásul jutányos áron, mindössze 2-5 hét alatt megvalósítható. A minőségi zsaluköves medence méltán egyre népszerűbb, mert a helyszín adottságaihoz mérten egyedi formában és méretben gyorsan felépíthető, és a töltése slagról is megoldható.

 

Főképp egyéni preferenciáink fognak dönteni arról, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat, azonban a medence kivitelezésének és fenntartásának költsége is nagyban befolyásolhat abban, hogy beltéri vagy kültéri típust választunk.

A medencék téliesítése

Amint kültéri medencénk vize tartósan 15 fok körülire hűl, ajánlott megejteni annak téliesítését. Tulajdonképpen ez az a momentum, amikor a medencét felkészítjük a téli fagyokra úgy, hogy közben nem kell azon izgulnunk – ha beáll a hideg –, majd tönkremennek a gépészeti elemek, megrepednek a beépített csövek, hogy tavaszra visszafordíthatatlanul megromlik medencénk állapota.

Medence tiszta, fertőtlenített vízzel

 

Medencénket kiegészíthetjük kényelmes fűtésrendszerrel vagy akár vendégeinket elkápráztató színes világítással, de ahhoz, hogy mindez szép maradjon, a legfontosabb a jó vízminőség. Ehhez ismernünk kell, melyek azok az eszközök, amik elengedhetetlenek a tiszta, egészséges vizű épített medence fenntartásához.

 

Csobbanjon a saját medencéjében

 

Ha már megszületett bennünk az elhatározás, hogy medencét telepítünk az otthonunkba, kertünkbe, a következő lépésben azt kell eldöntenünk, hogy melyik típus jelenti számunkra az ideális választást, illetve melyik az a medence, amelyik a legjobban igazodik a rendelkezésre álló tér paramétereihez.