Termékajánló
Hírlevél
Partnereink

Masszázsmedencék

Masszázsmedencék világa: luxusélmény a mindennapokbanA masszázsmedencék a hidroterápia modern eszközei, amelyek ötvözik a masszázs módszerét és a relaxációs technikákat. A jakuzzi egyszerre kényezteti a testet és a lelket: a kellemesen simogató, meleg vízsugarak hatására meditatív állapotba merülünk, és kioldódik a stressz a szervezetünkből egy fárasztó nap után.

Napjainkban a masszázsmedence belefér a megengedhető luxus kategóriájába, ráadásul olyan befektetés, amely mind az életminőségünket, mind az általános egészségi állapotunkat tekintve hosszú távon biztosan megtérül. A modern technológiának köszönhetően már ki sem kell lépnünk otthonról: akár házon belül berendezhetjük saját bejáratú wellness központunkat.


kompakt masszázsmedence Masszázsmedence üvegmozaikkal díszítve beépített masszázsmedence hangulatvilágítással


Masszázsmedencék típusaiMa már lehetőségünk van a sokrétű piaci kínálat ajánlataiból válogatni, de akár egyéni igények szerinti medence építésére is. A masszázsmedencéket szerkezetük alapján két fő kategóriába sorolják: a kompakt és az egyéni, épített medencék csoportjába.

A mobil, kompakt masszázsmedencék esetében a medencehéj burkolata alatti gépek a működéshez szükséges összes funkcionális kelléket (szűrők, fűtés, vegyszerezés) tartalmazzák, így a vízzel való feltöltés és az áramellátás biztosítása után már közvetlenül használhatóak. Ezek a modellek mind kültéren, mind beltéren tökéletes kiegészítői az otthonunknak. Méret, forma és kivitel terén is gazdag választékkal találkozhatunk a piacon, ugyanakkor, ha saját igényeink által meghatározott paraméterekkel rendelkező medencét szeretnénk, javasolt az egyéni, épített masszázsmedencék lehetőségét fontolóra venni. Ha ezt az utat választjuk, elképzeléseinknek megfelelően alakítható a medencék mérete, formája, színvilága és felszereltsége is.

Relaxáció a köbön

Azontúl, hogy a testi-lelki felüdülés élményével ajándékoznak meg, a masszázsmedencék pozitív élettani hatásai sem elhanyagolhatóak. A beépített fúvókák a levegő és a vízsugár erejével, gyengéden masszírozzák át a testet. A hő és a vízmasszázs kombinált hatása kitágítja a vérereket, serkenti a vérkeringést, javítja a szívműködést, és segíti a méreganyagok távozását a szervezetből. A pezsgő vízben való ücsörgés, elmerülés a reumás panaszok és az izomláz hatékony ellenszere is: a testsúly csökkentésével tehermentesíti a fájó ízületeket és a fáradt izmokat.

A jakuzzizás nem feltétlenül magányos tevékenység: mivel egy masszázsmedence általában 3-7 személy azonos idejű fürdőzését teszi lehetővé, az egyéni feltöltődés helyett választhatjuk a közösségi élményt is.

Mire jók a masszázsmedencék?

  • Pihenésre, stresszoldásra
  • Közös kikapcsolódásra a családdal, barátokkal
  • Egészségünk megőrzésére, ápolására
  • A vendéglátás színvonalának emelésére

Ne feledje: a Kerex Zugló Uszodatechnika bármilyen masszázsmedencét megépít Önnek! Ajánlatkéréshez kattintson ide!

Szeretettel várjuk irodánkban, ahol Önt is megismertetjük a masszázsmedencék világával! Kérjük, időpontfoglaláshoz hívja irodánkat a +36-1 363 23 61- es telefonszámon.

Árajánlatkérő neve:
Telefonszáma:
E-mail címe:
Telepítés helye:
Felhasználás jellege:
Milyen szerkezetű / anyagú masszázsmedencét szeretne ?
Masszázsmedence hossza:
Masszázsmedence szélessége:
Masszázsmedence mélysége:
Milyen formája legyen a megépülő masszázsmedencének ?
Kültéren vagy beltérben lesz elhelyezve ?
Masszázsmedence vízelvezetési módja milyen legyen ?
Hány férőhelyes legyen a masszázsmedence ?
Szeretné ha masszázsmedencéjében lenne fekvőhely is kialakítva ?
Milyen kiegészítőket szeretne masszázsmedencéjébe ?
Homokszűrős vízforgató gépészet ( szűrő + szivattyú )
UV lámpás fertőtlenítést
Világítás ( nagy teljesítményű fehér halogén égővel )
Világítást LED-es, színváltós kivitelben
Nyakzuhanyt / Vízköpőt
Vízbefúvást talp, vádli számára
Vízbefúvást derék, hát, lapocka számára
Pezsgő levegő befúvás medence aljáról
Elektromos fűtést
Kazánra köthető hőcserélős fűtést
Egyéb fűtési mód
Kemény hőtakarót
Ide csatolhat fotót a helyszínről, tervezetről, vagy egy hasonló termékről melyhez hasonlót szeretne...