Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
TOP termékek

Masszázsmedencék

Masszázsmedencék világa: luxusélmény a mindennapokbanA masszázsmedencék a hidroterápia modern eszközei, amelyek ötvözik a masszázs módszerét és a relaxációs technikákat. A jakuzzi egyszerre kényezteti a testet és a lelket: a kellemesen simogató, meleg vízsugarak hatására meditatív állapotba merülünk, és kioldódik a stressz a szervezetünkből egy fárasztó nap után.

Napjainkban a masszázsmedence belefér a megengedhető luxus kategóriájába, ráadásul olyan befektetés, amely mind az életminőségünket, mind az általános egészségi állapotunkat tekintve hosszú távon biztosan megtérül. A modern technológiának köszönhetően már ki sem kell lépnünk otthonról: akár házon belül berendezhetjük saját bejáratú wellness központunkat.

 

kompakt masszázsmedence Masszázsmedence üvegmozaikkal díszítve beépített masszázsmedence hangulatvilágítássalMasszázsmedencék típusaiMa már lehetőségünk van a sokrétű piaci kínálat ajánlataiból válogatni, de akár egyéni igények szerinti medence építésére is. A masszázsmedencéket szerkezetük alapján két fő kategóriába sorolják: a kompakt és az egyéni, épített medencék csoportjába.

A mobil, kompakt masszázsmedencék esetében a medencehéj burkolata alatti gépek a működéshez szükséges összes funkcionális kelléket (szűrők, fűtés, vegyszerezés) tartalmazzák, így a vízzel való feltöltés és az áramellátás biztosítása után már közvetlenül használhatóak. Ezek a modellek mind kültéren, mind beltéren tökéletes kiegészítői az otthonunknak. Méret, forma és kivitel terén is gazdag választékkal találkozhatunk a piacon, ugyanakkor, ha saját igényeink által meghatározott paraméterekkel rendelkező medencét szeretnénk, javasolt az egyéni, épített masszázsmedencék lehetőségét fontolóra venni. Ha ezt az utat választjuk, elképzeléseinknek megfelelően alakítható a medencék mérete, formája, színvilága és felszereltsége is.

Relaxáció a köbön

Azontúl, hogy a testi-lelki felüdülés élményével ajándékoznak meg, a masszázsmedencék pozitív élettani hatásai sem elhanyagolhatóak. A beépített fúvókák a levegő és a vízsugár erejével, gyengéden masszírozzák át a testet. A hő és a vízmasszázs kombinált hatása kitágítja a vérereket, serkenti a vérkeringést, javítja a szívműködést, és segíti a méreganyagok távozását a szervezetből. A pezsgő vízben való ücsörgés, elmerülés a reumás panaszok és az izomláz hatékony ellenszere is: a testsúly csökkentésével tehermentesíti a fájó ízületeket és a fáradt izmokat.

A jakuzzizás nem feltétlenül magányos tevékenység: mivel egy masszázsmedence általában 3-7 személy azonos idejű fürdőzését teszi lehetővé, az egyéni feltöltődés helyett választhatjuk a közösségi élményt is.

Mire jók a masszázsmedencék?

  • Pihenésre, stresszoldásra
  • Közös kikapcsolódásra a családdal, barátokkal
  • Egészségünk megőrzésére, ápolására
  • A vendéglátás színvonalának emelésére

Ne feledje: a Kerex Zugló Uszodatechnika szinte bármilyen masszázsmedencét megépít Önnek! 


Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti masszázsmedence építési szándékát részünkre. Kérjük csatoljon több képet mi az ami tetszik Önnek, amihez hasonlót szeretne Ön is éppíttetni,  - ez nagymértékben  segíti munkánkat. 

Árajánlatkérő neve:
Telefonszáma:
E-mail címe:
Telepítés helye:
Felhasználás jellege:
Milyen szerkezetű / anyagú masszázsmedencét szeretne ?
Masszázsmedence hossza:
Masszázsmedence szélessége:
Masszázsmedence mélysége:
Milyen formája legyen a megépülő masszázsmedencének ?
Kültéren vagy beltérben lesz elhelyezve ?
Masszázsmedence vízelvezetési módja milyen legyen ?
Hány férőhelyes legyen a masszázsmedence ?
Szeretné ha masszázsmedencéjében lenne fekvőhely is kialakítva ?
Milyen kiegészítőket szeretne masszázsmedencéjébe ?
Homokszűrős vízforgató gépészet ( szűrő + szivattyú )
UV lámpás fertőtlenítést
Világítás ( nagy teljesítményű fehér halogén égővel )
Világítást LED-es, színváltós kivitelben
Nyakzuhanyt / Vízköpőt
Vízbefúvást talp, vádli számára
Vízbefúvást derék, hát, lapocka számára
Pezsgő levegő befúvás medence aljáról
Elektromos fűtést
Kazánra köthető hőcserélős fűtést
Egyéb fűtési mód
Kemény hőtakarót
Ide csatolhat fotót a helyszínről, tervezetről, vagy egy hasonló termékről melyhez hasonlót szeretne...