Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
TOP termékek

Medencefedés

MEDENCEFEDÉSEK

alacsony medencefedés

Alumínium vázú, polikarbonát üvegezésű medencefedéseink a kültéri medence tulajdonosok körében nem véletlenül élveznek kiemelt figyelmet: 

 • Nagymértékben segítenek a medence felfűtésében - az üvegházhatást kihasználva szezonban akár 5 - 8 C°-ot is ráfűtenek a víz hőmérsékletére (a Balatonhoz, mint fedetlen vízfelülethez képest)
 • Csökkentik a párolgást - alacsony fedés típusok esetén további takarás nem szükséges
 • Nagyban hozzájárulnak a medence hőntartásához
 • meghosszabbítják a fürdési szezont, így az év nagyobb részében örülhetünk kültéri medencénknek
 • Védik a medencét, és annak burkolatát a külső hatásoktól
 • Megóvják gyermekeinket, háziállatainkat a nemkívánatos vízbe eséstől - akár kulccsal zárható, gyermekzáras kivitel is elérhető
 • Az üvegezés UV álló, így alatta a fürdőzők nem égnek le a napon. További előnye, hogy kevesebb vegyszer fogy (a medence vegyszerekben található klór UV hatására bomlik).
 • Segítenek a medencénk tisztán tartásában, szennyeződésektől így kevesebb időt kell fordítani annak takarítására
 • Szezonon kívül a széltől védenek
 • Szezonon kívül a a medence télen is esztétikus látványt nyújt: polikarbonáttal fedett medencéket lehet aktív téliesítéssel teleltetni, nem szükséges fekete fóliával letakarni,.
 • Szaunával rendelkező ügyfelek számára széltől védett csobbanómedenceként szolgál a fedett kerti medence
 • Polikarbonát és alumínium alapanyagaink 100 %-ban újrahasznosíthatóak, igyekszünk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni

Milyen kivitelek léteznek ?
Magasság szempontjából megkülönböztetünk 

 • Pavilonszerű, magas fedést:

magas fedes
magas eloteres fedes
fedes magassag aszimmetrikus
(magasság: 208-akár 270 cm-ig) Olyan ügyfeleknek ajánljuk, akik a medence térben kényelmesen szeretnének időt tölteni, álló helyzetben is tartózkodni

 • Alacsony/félmagas, ajtóval szerelt fedést:

alacsony fedes
fedes magassag felköriv
felmagas fedes
(magasság: 63-akár 170 cm-ig) Az ajtóval szerelt fedések alatt zárt állapotban is fürödhetünk, az alacsony fedés alatt úszini, a félmagas fedések alatt akár labdázni is lehet

 • Extra alacsony, ajtó nélküli fedést:

extra alacsony ives fedes
exra alacsony fedes

(magasság: 43-akár 90 cm-ig) Ezek szigorúan a medence letakarására szolgálnak, fürdéskor le kell tolni őket a medence felületéről

→ Mitől függ a fedés magassága?

    A medence fedések legfontosabb tényezője a lefedendő medence mérete, és azon belül is a fesztáv, azaz, a szélesség, amit a fedéseknek át kell tudniuk hidalni: ez minimálisan a medence szélessége. Minél szélesebb a medence, annál nagyobb méretű a fedés szerkezete (annál magasabb).

    fesztav

    Üvegezést tekintve választhatunk:

    • Tömör polikarbonátot - ez az üvegezés víztiszta, és üvegszerű kinézetet ad

    tomor polikarbonat tomor policarbonat

    • Légcellás polikarbonátot - ez az üvegezés víztiszta, de csak áttetsző, mint az üvegtéglák

    legcellas polikarbonat legcellas policarbonat

    A polikarbonát színe lehet:

    • Víztiszta (teljesen átlátszó) - ez az alapkivitel minden fedés esetén
    • Színezett (valamilyen fóliával bevont) - opcionálisan, felárért rendelhető rendszerint

    Tömör, vagy légcellás fedést válasszak ?
    Mindkét üvegezés elősegíti a medence költséghatékony üzemeltetését. Mindkét típus törhetetlen, az üveggel ellentétben.

    • tömör polikarbonát üvegezésű kivitel modern, letisztult, tetszetős összhatást kölcsönöz, azonban ez az anyag kis mértékben költségesebb. A tömör kivitel semmit sem takar, rejt el a medencében fürdőzőkből - ahogy az ablaküveg, ez is teljesen átlátszó. A vízcseppek a fedés külső és belső felületén  jobban látszanak ezen a víztiszta felületen, mint az áttetsző légcellás modelleken. Extra alacsony fedések a típusokra jellemző ívhajlítások és sarok kialakítások miatt kizárólag ebből az anyagból készülnek. 
    • A légcellás kivitel kedvezőbb árú, viszont ezzel a fajta üvegezéssel az extra alacsony típusok nem rendelhetők. (A légcellás anyag viszonylagos merevsége nem engedi a speciális hajlításokat). Az "ápol és eltakar" jellege miatt vannak esetek, amikor ez az üvegezés preferált - az látható, hogy az alatta tartózkodókon milyen színű úszómez van, de a ruházat mintáját, az arcokat tisztán nem lehet kivenni.

    Hogyan mozgathatóak a fedések?

    fedes sin

    A mai trend szerint a csak kizárólag görgőkön guruló fedések ritkák. Ennek prózai oka van: ezek a szerkezetek nagy precizitásúak, és meg kell felelniük a legszigorúbb EU-s viharbiztosítási szabványoknak. Ezt legkönnyebben a gyártók úgy tudják elérni, hogy a fedés egy sínrendszeren mozgatható. Minden egyes fedés elem (szegmens) egy külön sínpályán mozog. Egy átlagos magánmedence köré rendszerint 3 vagy 4 elemből álló fedés kerül - ezek esetében 3 illetve 4 utas sín kerül a medence hosszanti oldalai mentén párhuzamosan telepítésre. Exra kis méretű, vagy extra nagy méretű medencék esetén a fedés szegmens száma (és a sín pályaszáma) ettől eltér.

    fedes 2sin

    Bizonyos medence fedés típusoknál a kombinált mozgatású, ún. egy sínes / "monorail" mozgatási mód is elérhető: Ezek előnye, hogy a ház felőli medence oldalon nem módosítja a terasz/térburkolat látványát még egy ezüst sín sem. Hátránya: mozgatásukhoz (különösen nagyobb medence méret esetén) két ember szükséges (így lehet biztosítani azt, hogy a fedés mozgás közben nem inog, nem deformálódik). Szeles helyekre, domboldalakra a gyártók két sínes kivitelt javasolnak.

    1sines fedes

    Mennyibe kerül egy polikarbonátos fedés? 
    Pontos ajánlat adásához számos tényezőt tudnunk kell a lefedendő medence bel-és külméretein túl. A termék a legmagasabb műszaki minőségben, nemzetközi szabványoknak megfelelően készül, és hosszú távra (20-30 év!) jelent megoldást a medence letakarására. Árfekvése is ehhez igazodik.  A termék alapárán túl a kiszállítás, az esetleges sínhosszabbítás ( hogy a medence teljes felületéről le tudjuk tolni a fedést és így ne zavarja a medence képét, vagy a fürdőzést ) a kért opcionális extrák, kiegészítők árai, mint pl egy második ajtó, felhajtható végfal, gyermekzár, színezett váz szerkezet, színezett üvegezés, egyedi szegmenskiosztás, stb. is hozzáadódnak. 
    Az árat az is befolyásolja, mennyire szorosan méretezzük a fedést a medence köré:

    • Szorosan, csak a medence vizét védve szeretnénk a fedést ár-érték arányban optimalizálva elhelyezni: ebben az esetben a medence szegélyére kerül lefúrásra a fedés mozgatását lehetővé tevő sínrendszer. 

    fedes a szegelyen

    • A medence szegélykövét szabadon szeretnénk hagyni, mert az a medence részét képezi esztétikailag. Ki szeretnénk ülni a medence szélére, és a sín ebben zavarna. Ilyenkor a medence szegélyén túl méretezzük a fedést. Így tágasabb hely lesz alatta, de maga a fedés szélesebb és hosszabb lesz, mint az előző esetben.

    fedes a szegelyen tul

    A medencefedések telepítéséhez milyen feltételeknek kell megfelelnie a fogadófelületnek?
    Fontos! A sínpálya telepítéséhez kényes burkolatok esetén, mint pld. kültéri kőporcelán járólap, speciális fúrófejjel vizes fúrás szükséges, a telepítési információ megadása a megrendeléskor elengedhetetlen, felárát árajánlatunk tartalmazza. A medencefedés helyén az alapnak, egysíkúnak és vízszintesnek kell lennie, valamint megfelelő teherbírással kell rendelkeznie, hogy a medencefedés sínszerkezetét a garanciális feltételeknek megfelelően rögzíteni tudjuk. A sín telepítési felület eltérése 3 fm hosszon szintező lézerrel mérve +/- 2 mm lehet.

    Minden medence ugyanúgy egyedi, mint annak tulajdonosa. Ezért minden fedésünket medencére szabjuk. A kérhető méretek nincsenek lépcsőzetesen meghatározva, hanem az adott fizikai korlátok között bármilyen egyedi méretben megrendelhetők. Minden fedést egyedileg gyártunk le, így megrendeléstől számítva szezonon kívül 4-6 hét, szezonban kb. 8-11 hét szállítási határidővel érdemes számolni. 
    A megrendelt medencefedéshez házhozszállítást és telepítést is biztosítunk Magyarország egész területén. Cégünk a Magyországon vezető pozíciójú, legnagyobb gyártók legszigorúbb EU standaroknak megfelelő összes termékének értékesítésével és üzembe helyezésével foglalkozik. Gyári árakon dolgozunk - így Ön biztos lehet benne, hogy a medencéjére szabott, pontos méretekkel, egyedi kivitelben készülő, az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő fedést találjuk meg a kínálatból.

    EXTRA ALACSONY, AJTÓ NÉLKÜLI FEDÉSEK:

    KZ4 DUO - szögletes, minimalista design
    BG4 fedestipus
    Minimál art stílusú, alacsony medencefedés, modern kort képviselő formavilággal. Biztonságos sarok kialakítás a balesetek elkerülése érdekében. Magassága szélességi méretétől függően 0,40-0,60 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kizárólag 4 mm víztiszta, tömör, polikarbonát üvegezéssel készül. Rendelhető egy oldali sínszerkezettel is.

    KZ5 - íves extra alacsony
    BG5 ives szuperlapos fedes
    Szuperlapos medencefedés íves (lapított kosárgörbe) formával. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,50-0,80 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kizárólag 4 mm víztiszta, tömör, polikarbonát üvegezéssel készül. Csak két sínes kivitelben rendelhető.


    ALACSONY, AJTÓVAL SZERELT FEDÉSEK:

    KZ4 DUO MAX - modern, emelt, szögletes fedés
    BG4MAX fedes
    Minimál art stílusú, alacsony medencefedés, modern vonalakat képviselő formavilággal. Szabadalommal védett egyedi profilrendszer, biztonságos sarok kialakítás a balesetek elkerülése érdekében. Emelt, szögletes kivitel, magassága szélességi méretétől függően 0,60-0,90 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kizárólag 4 mm víztiszta, tömör, polikarbonát üvegezéssel készül. Rendelhető egy oldali sínszerkezettel is.

    KZ8 LC - kosárgörbe keresztmetszetű alacsony fedés
    BG8 fedes
    Klasszikus kosárgörbe forma - 10mm vastag üreges, légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel, az egyik legkedveltebb típus. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,80-1,20 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

    KZ8 - kosárgörbe keresztmetszetű alacsony fedés
    BG8 fedes
    Klasszikus kosárgörbe forma - 4mm vastag tömör polikarbonát lemez üvegezéssel, az egyik legkedveltebb típus. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,80-1,20 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

    KZ14 LC - Félköríves, félmagas fedés
    BG14 fedes
    Klasszikus típus, félkörív keresztmetszetű forma, 10mm vastag üreges, légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel. Előnye, teljes értékű használat a medencefedés alatt - már labdázni is lehet zárt állapotban. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-2,00 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

    KZ14 - Félköríves, félmagas fedés
    BG14 fedes
    Klasszikus típus, félkörív keresztmetszetű forma, 4mm vastag tömör polikarbonát lemez üvegezéssel. Előnye, teljes értékű használat a medencefedés alatt - már labdázni is lehet zárt állapotban. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-2,00 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

    KZ22 LC - Magasított kosárgörbe keresztmetszetű fedés
    Emelt kosargorbe fedes
    Középmagas kosárgörbe formájával, magasított medence perem esetén ideális típus - 10mm légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel. Magassága szélességi méretétől függően 1,30-1,70 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

    KZ22 - Magasított kosárgörbe keresztmetszetű fedés
    Emelt kosargorbe fedes
    Középmagas kosárgörbe formájával, magasított medence perem esetén ideális típus - 4mm tömör polikarbonát lemez üvegezéssel. Magassága szélességi méretétől függően 1,30-1,70 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.


    LIGHT - KÖNNYÍTETT, GYÁRI MÉRETTÁBLÁZAT SZERINT RENDELHETŐ EGYEDI ALACSONY FEDÉSEK

    A következő fedés típusok ár-érték arányban kiváló választásnak bizonyulnak, amennyiben standard mérettel rendelkező medence köré választjuk őket.  Ha a fedés az otthonában lévő medence köré készül, ez a típus jutányos választás. (Nyaralókba, illetve olyan ingatlanba, ahol a medence hosszabb időszakokon keresztül felügyelet nélkül marad, nem javasoljuk a könnyített fedéseket).
    A kötött méreteken túl jellemző, hogy bizonyos opcionális lehetőségek az alábbi típusoknál nem elérhetőek. Könnyített szerkezettel és könnyebb üvegezéssel, kompaktabb sínrendszerrel és fix (tehát nem leszerelhető) homlok-és végfallal kerülnek kivitelezésre.  Az árban egy db oldalajtó benne van. Csak natur eloxált alu kivitelben elérhetőek. Cserébe jóval jutányosabb árfekvésűek. 
    Rendelhető méretekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

    KZ8 LC Light - kosárgörbe keresztmetszetű alacsony fedés
    BG8 fedes
    Klasszikus kosárgörbe forma - 6mm vastag üreges, légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel, az egyik legkedveltebb típus. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,80-1,20 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

    KZ8 Light- kosárgörbe keresztmetszetű alacsony fedés

    BG8 fedes
    Klasszikus kosárgörbe forma - 3mm vastag tömör polikarbonát lemez üvegezéssel, az egyik legkedveltebb típus. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,80-1,20 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

    KZ14 LC Light - Félköríves keresztmetszetű, könnyített fedés félkörív keresztmetszetű forma
    BG14 Light
    6mm vastag üreges, légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel. Előnye a teljes értékű medencehasználat a medencefedés alatt. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-1,75 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak a mérettáblázatban szereplő méretekben, és kizárólag két sínes kivitelben rendelhető.

    KZ14 Light - Félköríves keresztmetszetű, könnyített fedés
    BG14 Light
    Félköríves keresztmetszetű, könnyített fedés félkörív keresztmetszetű forma- 3mm vastag tömör polikarbonát lemez üvegezéssel. Előnye a teljes értékű medencehasználat a medencefedés alatt. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-1,75 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak a mérettáblázatban szereplő méretekben, és kizárólag két sínes kivitelben rendelhető.


    MAGAS, PAVILON JELLEGŰ MEDENCE FEDÉSEK

    KZ20 LC - Magas előtetős fedés
    MG20 fedes
    Kosárgörbe keresztmetszetű fedés magasított fix előtérrel, 10 mm-es légcellás polikarbonát üvegezéssel. A magas előtér nagymértékben növeli a medence tér komfortját, bővíti kihasználhatóságát. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak kétsínes kivitelben rendelhető.

    KZ20 - Magas előtetős fedés
    MG20 fedes
    Kosárgörbe keresztmetszetű fedés magasított fix előtérrel, 4 mm-es tömör polikarbonát üvegezéssel. A magas előtér nagymértékben növeli a medence tér komfortját, bővíti kihasználhatóságát. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak kétsínes kivitelben rendelhető.

    KZ22 MAX LC - Szimmetrikus formájú, magas pavilon
    BG22 Max fedes
    Magas típus, magasított kosárgörbe keresztmetszettel, 10mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Különlegesen nagy belső tér és maximális komfortérzet a fedés alatt. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja, amelyet beépített merevítő bordák erősítenek. Csak kétsínes kivitelben rendelhető.

    KZ22 MAX - Szimmetrikus formájú, magas pavilon
    BG22 Max fedes
    Magas típus, magasított kosárgörbe keresztmetszettel, 4mm tömör polikarbonát üvegezéssel. Különlegesen nagy belső tér és maximális komfortérzet a fedés alatt. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja, amelyet beépített merevítő bordák erősítenek. Csak kétsínes kivitelben rendelhető

    KZ25 LC - Aszimmetrikus, magas pavilon
    BG25 fedes
    Modern vonalú, egyik oldalon meredek oldalfalú magas pavilon, 10mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Az aszimmetrikus, egyik oldalon magasított típus előnye, az egy oldalon járható nagy belső tér. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kétsínes kivitelben rendelhető.

    KZ25 - Aszimmetrikus, magas pavilon
    BG25 fedes
    Modern vonalú, egyik oldalon meredek oldalfalú magas pavilon, 4mm tömör polikarbonát üvegezéssel. Az aszimmetrikus, egyik oldalon magasított típus előnye, az egy oldalon járható nagy belső tér. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kétsínes kivitelben rendelhető.

    KZ24 LC - Falon futó sínrendszerű magas pavilon
    BG24 fedes
    Egy oldalon a ház falszerkezetére szerelt magas pavilon, 10mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Az egyik oldalán épülethez vagy falfelülethez kapcsolódó, sínnel szerelt típus. Előnye a nagy belső tér és maximális kihasználhatóság. Magassága szélességi méretétől függően 2,40-2,70 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kétsínes kivitelben rendelhető.

    KZ24 - Falon futó sínrendszerű magas pavilon
    BG24 fedes
    Egy oldalon a ház falszerkezetére szerelt magas pavilon, 4mm tömör polikarbonát üvegezéssel. Az egyik oldalán épülethez vagy falfelülethez kapcsolódó, sínnel szerelt típus. Előnye a nagy belső tér és maximális kihasználhatóság. Magassága szélességi méretétől függően 2,40-2,70 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kétsínes kivitelben rendelhető.

    Minden fedést egyedileg gyártunk le, így megrendeléstől számítva szezonon kívül 4-6 hét, szezonban kb. 8-11 hét szállítási határidővel érdemes számolni.

    A megrendelt medencefedéshez házhozszállítást és telepítést is biztosítunk Magyarország egész területén. Cégünk a Magyországon vezető pozíciójú, legnagyobb gyártók legszigorúbb EU standaroknak megfelelő összes termékének értékesítésével és üzembe helyezésével foglalkozik. Gyári árakon dolgozunk - így Ön biztos lehet benne, hogy a medencéjére szabott, pontos méretekkel, egyedi kivitelben készülő, az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő fedést találjuk meg a kínálatból.

    Kérjük, hogy az alábbi alap típusok közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, és érdeklődés esetén az alábbi űrlap kitöltésével juttassa el részünkre ajánlatkérését, melyre e-mailben megküldjük ajánlatunkat. Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz bizalommal.

    BG4
    KZ4 DUO
    bg4max
    KZ4 DUO MAX
    BG5
    KZ5
    bg20

    KZ20 LC

    KZ20

    BG8

    KZ8 LC

    KZ8

    KZ8 LC Light

    KZ8 Light

    bg14

    KZ14 LC

    KZ14

    KZ14 LC Light

    KZ14 Light

    bg22

    KZ22 LC

    KZ22

    bg22max

    KZ22 MAX LC

    KZ22 MAX

    bg25

    KZ25 LC

    KZ25

    bg24

    KZ24 LC

    KZ24

    fedes elhelyezese

     

    A sztenderd modellekből kiindulva egyedi kivitelű polikarbonátos medencefedés gyártását korlátozottan vállaljuk.


    Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk - milyen medencefedést ajánlunk Önnek.

    Ingyenes személyes konzultációra szeretettel várjuk Önt munkanapokon Irodánkban. Időpont egyeztetéshez hívja kollégánkat: a (+36-1) 363 2361-es telefonszámon!

    Aluminium szerkezetű polikarbonátos fedés ajánlat-kérés

    Ajánlatkérő neve:
    Telefonszáma:
    E-mail címe:
    Telepítés helye:
    Felhasználási terület:
    Magáncélú felhasználás / üzemeltetés
    Közösségi felhasználás / üzemeltetés
    Milyen formája van a medencének amit le szeretne fedni?
    Medence belső szélessége méterben
    Medence belső hossza méterben
    Kiválasztott medence fedés típus
    A fedést a medence fal tetejére, szegélykövére kívánja elhelyezni, vagy azon kívülre ?
    a medencefal tetejére, szegélykövére kívánom elhelyezni
    A fedést a medence falon kívülre szeretném elhelyezni
    Medence körül milyen módon kerül a sín a burkolatra?
    Általános fúrással (beton, vagy ragasztott műkő, medence szegélykő burkolat esetén)
    Vizes fúrással (kényes burkolatok, kőporcelán, márvány, gránit stb. esetén)
    Ragasztással, csavarok nélkül, speciális kültéri ragasztóval (csak száraz, fagymentes időben)
    Szüksége van sínhosszabbításra, hogy teljesen letolható legyen a fedés a medencéről ?
    Nem
    Igen, egy teljes szegmenshosszal
    Igen, 2.5 méteres sínhosszabbítással
    Igen, 3 méteres sínhosszabbítással
    Az elkészült medence teteje, szegélyköve feljebb van-e mint a körülötte lévő burkolat ?
    Nem, nincs feljebb, a medence teteje egy síkba kerül a körülötte lévő burkolattal
    igen a medence teteje/szegélyköve feljebb van 2-5 cm-rel, mint a körülötte lévő burkolat
    igen a medence teteje/szegélyköve feljebb van 5-10 cm-rel, mint a körülötte lévő burkolat
    igen a medence teteje/szegélyköve feljebb van több, mint 10 cm-rel, mint a körülötte lévő burkolat
    Vázszerkezet színe
    Szüksége van az alábbi opcionális felszereltség közül valamelyikre ?
    Eltolható ajtó a legnagyobb fedéselemen
    Nyitható ajtó a legnagyobb elemen
    Felhajtható homlokfal küszöb (medence szellőztetéséhez)
    Felhajtható üvegezett homlokfal
    Felhajtható végfal (medence szellőztetéséhez )
    Kulccsal zárható ajtó
    Kulccsal zárható fedés elemek
    Automata motoros működtetés távirányítóval
    Egyedi szegmensfelosztás
    Ívmagasság növelése
    Dupla hosszú szegmensek (nagy medencéknél)
    Ár és minőség szempontjából mi az ami fontos Önnek ?
    A legolcsóbb polikarbonátos fedés érdekel
    A medencémhez leginkább illeszkedjen, és elfogadom, ha ez költségesebb
    Egyéb tény/körülmény, melyet szeretne velünk megosztani, vagy amit tudnunk kell
    Ide csatolhat fotót a helyszínről, medencéjéről, tervezetről, vagy egy fedésről, melyhez hasonlót szeretne...
    Ide is csatolhat fotót a helyszínről, medencéjéről, tervezetről, vagy egy fedésről, melyhez hasonlót szeretne...
    És Ide is csatolhat fotót a helyszínről, medencéjéről, tervezetről, stb