Termékajánló
Hírlevél
Partnereink

Zsaluköves medencék

Minőségi zsaluköves medence jó áron

A gyors telepítésnek és jutányos árnak köszönhetően kimondottan népszerű zsaluköves medence egyik legnagyobb előnye, hogy egyedi formában és méretben építhető. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármilyen paraméterekkel is rendelkezzen a kertünk, nem kell lemondanunk a kültéri fürdőzésről.

A zsaluköves medence, ahogy a nevéből is kitűnik, zsalukőből kerül kiépítésre egy masszív vasbeton alapra. Az elkészült szerkezetre kerülő fólia pedig nemcsak a tökéletes vízzáróságot biztosítja, hanem a fagyveszélyt is csökkenti, így a medence kevésbé sérülhet a téli hónapokban. Ráadásul ez a szöveterősített fóliaburkolat esztétikai értékkel bír, hiszen többféle színben is választható.

Kérjen zsaluköves-fóliás medence építésre ajánlatot!

Zsaluköves, fóliás medencezsalukő medence fólia burkolattal zsaluköves fóliás medence építés
 Ezeket a fóliasávokat hegesztéssel és ragasztással rögzítjük egymáshoz. A medence felületéhez nincsenek hozzáragasztva, hanem a medence peremén speciális rögzítési móddal vannak felhelyezve. A medence fóliázását tapasztalt kollégáink végzik.Ez a technológia lehetővé teszi az egyedi formák, felületek burkolását, így biztosítva az egyedi igényeket is.
Például: ülőpad, lépcső, sekély medencerész gyerekeknek, időseknek.A 1,5 mm vastag fóliákra a gyár 10 év vízzárósági garanciát vállal, tehát hosszú életűek.
A gyakorlat azt bizonyítja, hogy akár 12-16 évet is kibírnak e fóliák.A fólia többféle színben választható, de 90 % ban az adriakék szín kerül alkalmazásra, mely kellemes kék színű árnyalatot ad medencénk vizének. Bár egyre inkább elterjedőben vannak a krémszínű, valamint a szürke színű fóliák alkalmazása egész európa szerte.

Lehetőség van díszcsíkok, minták elhelyezésére is.A mendece fóliázását követően gyorsan és könnyedén elvégezhetők e díszcsíkok felhelyezése.

Íme a választható fóliák és díszcsíkok skálája:

Medence fólia színválaszték Díszcsík medence fóliázáshoz medence fóliázás akció
 


A kulcsrakész medence elkészítéséhez a földkiásástól kezdve mindösszesen 2-3 hétre van szükség.

Régebbi fém fóliás medencék, vagy fóliás betonmedencék újrafóliázása is megoldható és a fólia cseréjével vagy a medence fóliázásával ( újrafóliázásával ) szinte egy új medencét kapunk. Ennek időszükséglete 1-4 nap - függően az időjárástől, valamint hogy a medence belső felületét kell e glettelni. 

Az új fólia behelyezése / felrakása után felszereljük a kiegészítőket, és máris tölthetjük a medencét vizzel. (3. kép)

Keressen minket, hogy Önt is tájékoztathassuk a részletekről, és az árakról !  +36-1 363 23 61

Medence építés árajánlat kéréséhez kérjük klikkeljen ide !