Termékajánló
Hírlevél
Partnereink

Magiline medence

MAGILINE MEDENCE - AZ OKOS MEDENCE !

Magyarországon a Kerex Zugló Kft telepíti kizárólagos jogkörrel a francia MAGILINE medencéket, melyek egyébként már több mint 32 országban vannak jelen és több mint 40.000 megépített medencével büszkélkedhet a Piscines Magiline vállalat - a Magiline medencék gyártója.

 

Mi a MAGILINE medencék különlegessége :

Különlegessége, hogy egy komplett rendszerről beszélünk, melynek minden elemét a francia Piscines Magiline vállalat biztosítja. A friss mixerbetonon kívül nem kell semmit külön beszerezni, és cégünk kulcsrakész megoldást ad Önnek e medencével - kezdve a medence tervezésétől egészen a kész medence átadásáig.

Önnek csak ki kell választania azt a méretet, formát, színt, felszereltséget amit szeretne, a többi a mi dolgunk.

 

MEDENCE szerkezet:

A Magiline medence kemény, sima felűletú múanyag panelekből áll, melynek teljes szerkezetét betonvassal erősítjük meg az oldalfalakban és a medence alján is, és a medence teljes szerrkezete egyben kerül kibetonozásra cégünk által. Így egy masszív, teherhordó vasbeton medenceszerkezetet kapunk, és a gyárral való közös együttmködésre - 10 év jótállást adunk a medence szerkezetére és annak vizzárósságára.

magiline medence szerkezet medence építés - magiline medence

Miért jó a Magiline medence rendszer ?

 

 • Nem Önnek kell földmunkás céget keresni hogy kiássák a medence helyét. Mi ezt megoldjuk Önnek.

 • Nem Önnek kell betonos csapatot / alvállalkozót keresnie, mert ezt is cégünk végzi teljes körűen.

 • Ahogy a fenti képből is látszik, a világítás, falátvezetések, befúvók, masszázsfejek, vagy bármi egyéb ami a medence szerkezetébe ( falába ) kerül, azt már a gyár előre elkészíti, így NEM fordulhat elő hogy valami kimarad, vagy ferde, vagy nem ugyan abban a magasságban/mélységben van. ( pl két lámpatest esetén ).

 • Nem lehet ferda vagy egyenetlen a fal, hiszen egy komplett rendszer adja a teljes szerkezetet.

 • Nem kell az elkészült szerkezetet glettelni két rétegben hogy annak felülete sima legyen, hiszen e szabadalmaztatott medence rendszer olyan felülettel rendelkezik melyre közvetlenül felhelyezhető az Önök által kiválasztott fólia.

 • A fóliát szintén a francia gyár gyártja le Önöknek, így nem csíkokból van a helyszínen összeragasztva / összehegesztve, hanem kifejezetten az Ön medencéjéhez lesz legyártva az egyedi méretű fólia.

 • Erős vízforgató gépészet jár a medencéhez mely szintén egy szabadalmaztatott technológiával működik.

 • Nagy hatékonyságú szűrőrendszer gondoskodik a kristálytiszta vízről - mely szűrő finomabb szűrést tesz lehetővé mint a hagyományos homokszűrős rendszerek.

 • 87 nemzetközi szabadalom biztosítja az egyedülálló technológiát, kiváló minőséget, és könnyű kezelhetőséget.

 • Lehetőség van teljes medence automatizálásra is - akár okostelefonnal vezérelve.

 • A Magiline medence szerkezet megfelel a BAEL szabvány által támasztott követelményeknek !


Válassza az okos medencét ! Vállassza a Magiline medencét !

Bővebb információért kérjen ingyenes konzultációra időpontot cégünktől IDE KLIKKELVE.