Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
TOP termékek

Ajánlat kérés medence építésére

Kedves Érdeklődő,

 

Magyarország egyik meghatározó medence építő cége vagyunk. Évente több mint 1000 árajánlatot adunk ki a hozzánk forduló érdeklődőknek.
Az a tapasztalatunk, hogy akik medencét, masszázsmedencét, fedést, vagy bármilyen egyéb welness élményt szeretnének, azok az esetek döntő többségében nem rendelkeznek megfelelő információval az elérhető technológiákkal kapcsolatban, miből lehet - és mit érdemes választani...
Találomra bejelölnek paramétereket, kérnek rá ajánlatot, mely rendszerint nem fedi a valós igényeiket, így a személytelen árajánlat kérés és adás 80%-ban hiábavaló: nem vezet kellő eredményre...
Ezért az a javaslatunk, hogy ajánlat kérés helyett, kérjük, válassza az alábbi időpont foglalás gombot INGYENES konzultációra - melyet budapesti irodánkban tartunk meg Önnel, előre egyeztetett időpontban. A körülbelül 1 órás, díjmentes egyeztetés során cégünk egyik felkészült értékesítő kollégája megfelelő információt nyújt Önnek annak fényében, hogy mik az igényei és lehetőségei.

Ezáltal olyan konfiguráció születhet meg, mely leginkább közel jár az elképzeléseinek megvalósításához.  Ez után természetesen meg fogja kapni a már személyre szabott ingyenes árajánlatot is.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy már kellően tájékozott a medencék és welness világában, és tudja, hogy pontosan mire van szüksége, akkor válassza a direkt ajánlat kérés lehetőséget, bár ez esetben is javasoljuk a személyes konzultációt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy felállítható, vagy áruházi ( Intex, Bestway, és ehhez hasonló föld felett összerakható ) medencék telepítésével NEM foglalkozunk, csak tartós, földbe süllyesztett medencékkel. Köszönjük. 

 

időpont foglalás

arajanlat keres