Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
TOP termékek

Medence építés

Medence építés mesterfokon


A KEREX-Zugló Uszodatechnikai Kft. immáron 25 éve a magyar medence építő piac meghatározó szereplője. Cégünk nemcsak hazai terepen bizonyított már többszáz megépített medencével, de sikeresen tett eleget több ízben külföldi megrendeléseknek is.

A medence építés mellett prémium minőségű termékek forgalmazásával, telepítésével is foglalkozunk, de üzemeltetési és – a problémamentes működéshez nélkülözhetetlen – karbantartási feladatokat is nyugodtan ránk bízhatja.


A technológia fejlődésével lépést tartva, valamint a piaci- és ügyféligényeket kiszolgálva állandóan bővítjük termékpalettánkat, mint ahogy arra is különösen nagy hangsúlyt fektetünk, hogy megbízóink minden igényt kielégítő, magas színvonalú szolgáltatást kapjanak, ha bizalmat szavaznak nekünk a medence építés, felújítás vagy karbantartás során.

Ha csak szaktanácsadásra van szüksége, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen hozzáértő kollégáink több éves szakmai múlttal és sok-sok megépített medencével és így gyakorlati tapasztalattal állnak rendelkezésére a fém-palástos medencéktől kezdve a zsaluköves medencéken át egészen a vasbeton medencék építéséig.

Cégünk ügyvezetője 1975 óta dolgozik ebben a szegmensben. Az akkori első medence építéssel foglalkozó vállalat szerelésvezetőjeként kezdte pályafutást, mára pedig több mint 49 éves szakmai tapasztalattal segíti az ügyfeleket a megfelelő medence és az ehhez tartozó optimális gépészet kiválasztásában.


Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

projekt medence építés kerex zuglo kft


Medence kivitelezést számos technológiával meg tudjuk valósítani és mindennek van előnye- hátránya.

Ha régi vágya egy szemet gyönyörködtető medence akár feszített kivitelben - üvegmozaik vagy csempe vagy más hidegburkolattal - akkor erre a vasbeton medence technológia ami kivitelezhető. Itt a  a végeredmény nemcsak szemet gyönyörködtető lesz, de ez a típus maximálisan az igényeihez is szabható. Gyönyörű, de mindemellett ez a legdrágább medence építési technológia, és 3-7 hónapos kivitelezési időszükséglettel kell számolnia. Közösségi medencék e technológiát használva épülnek.

Amennyiben nem ragaszkodik a hidegburkolathoz ( csempe, üvegmozaik, márványlap, stb.. ) hanem a széles színskálával rendelkező fóliaburkolat is megfelelő Önnek, akkor számos egyéb technológia megfelelő lehet medence építésre:

- Magiline medence rendszer - mely egy környezettudatos, modern, prémium fóliával és okostelefonos irányítással elkészülő hőszigetelt betonmedence - mely szinte minden igényt kielégítő választható opcióval rendelkezik, és az egyik legjobb okostelefonos magyar nyelvű vezérléssel kapható. Medenceépítés innovatív megoldásokkal, eredeti francia szabadalmak szerint. A Magiline egy komplett medencerendszer, aminek minden hozzávalóját egy neves francia gyár biztosítja. Modern technológia prémium minőségű megoldásokkal, ha hosszú távra tervez, és ha nem szeretne a kényelmén spórolni.

- Porocell medence - mely hőszigetelő képességgel is rendelkezik, és gyors telepítése és kedvező ára hívja fel magára a figyelmet - mely fólia burkolatot kap. 

 

- Zsaluköves betonmedence, mely hagyományos ám kiforrott medence építési technológia. A kedvező ár az ami e mellett szól. Ez szintén fólia burkolatot kap.

 

Igényeljen személyre szabott árajánlatot medence építésre, vagy jöjjön el irodánkba vagy bemutató medencénkhez - hogy személyesen is egyeztethessünk a részletekről!

Az Ön neve:
Telefonszáma:
E-mail címe:
Telepítés, kivitelezés leendő helye (címe):
Délelőtti, vagy délutáni időpontban szeretne bejönni hozzánk egy konzultációra?
délelőtti időpontot szeretnék 8-12 között
délutáni időpontot szeretnék 12-15 óra között
Kérjük, itt írja le, Önnek melyik nap felelne meg a tárgyalásra irodánkban (Bp. 1141. Fogarasi út 73/A). Kérjük, egy konkrét dátumot legyen kedves megadni hétfő-péntek között. Visszajelzünk Önnek!
Ide csatolhat fotót a helyszínről, a leendő medencéről, tervezetről, elképzelésről.
Ide csatolhat további fotót a helyszínről, a leendő medencéről, tervezetről, elképzelésről.
Ide csatolhat további fotót a helyszínről, a leendő medencéről, tervezetről, elképzelésről, stb
Ide csatolhat még további fotót a helyszínről, a leendő medencéről, tervezetről, elképzelésről.
Ide leírhat bármilyen egyéb információt, körülményt, stb amit szeretne nekünk előre jelezni.