Termékajánló
Hírlevél
Partnereink

Medence építés

Medence építés mesterfokon

A KEREX-Zugló Uszodatechnikai Kft. immáron 21 éve a magyar medence építő piac meghatározó szereplője. Cégünk nemcsak hazai terepen bizonyított már, de sikeresen tett eleget több ízben külföldi megrendeléseknek is.

A medence építés mellett prémium minőségű termékek forgalmazásával, telepítésével is foglalkozunk, de üzemeltetési és – a problémamentes működéshez nélkülözhetetlen – karbantartási feladatokat is nyugodtan ránk bízhatja.
Ha csak szaktanácsadásra van szüksége, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen hozzáértő kollégáink több éves szakmai múlttal és sok-sok megépített medencével és így gyakorlati tapasztalattal állnak rendelkezésére a fém-palástos medencéktől kezdve a zsaluköves medencéken át egészen a vasbeton medencék építéséig.

A technológia fejlődésével lépést tartva, valamint a piaci- és ügyféligényeket kiszolgálva állandóan bővítjük termékpalettánkat, mint ahogy arra is különösen nagy hangsúlyt fektetünk, hogy megbízóink minden igényt kielégítő, magas színvonalú szolgáltatást kapjanak, ha bizalmat szavaznak nekünk a medence építés, felújítás vagy karbantartás során.

Cégünk ügyvezetője 1975 óta dolgozik ebben a szegmensben. Az akkori első medence építéssel foglalkozó vállalat szerelésvezetőjeként kezdte pályafutást, mára pedig több mint 44 éves szakmai tapasztalattal segíti az ügyfeleket a megfelelő medence és az ehhez tartozó optimális gépészet kiválasztásában.


medence építés

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!Ha régi vágya egy vasbeton medence, tudnia kell, hogy bár ez idő- és költségigényes megoldás, a végeredmény nemcsak szemet gyönyörködtető lesz, de ez a típus maximálisan az igényeihez is szabható. Gyönyörű, de mindemellett ez a legdrágább medence építési technológia.
Ha viszont egy olyan megoldásra vágyik, ami ár-érték arányban is kiváló, akkor Önnek a vasbeton alapra épített, zsaluköves medencét ajánljuk, fólia burkolattal.

Magiline medencék – ha egy modern, okos és komplett medence rendszert szeretne

Medenceépítés innovatív megoldásokkal, eredeti francia tervek szerint. Magiline komplett medencerendszer, aminek minden hozzávalóját egy neves francia gyár biztosítja. Modern technológia prémium minőségű megoldásokkal, ha hosszú távra tervez, és ha nem szeretne a kényelmén spórolni.Igényeljen személyre szabott árajánlatot medence építésre, vagy jöjjön el irodánkba vagy bemutató medencénkhez - hogy személyesen is egyeztethessünk a részletekről!