Termékajánló
Hírlevél
Partnereink

Fém palástos medencék

Fém fóliás medencék: A medence építés egyik legolcsóbb, leggyorsabb módja.

fém palástos medence építés akció


E technológiát kifejezetten a Közép-Európai időjárási viszonyokhoz tervezték a nagy hőmérséklet ingadozásokhoz, melyek Magyarországot is jellemzik.
E technológia előnye, hogy télen NEM FAGY szét a medence szerkezete, és ezért ajánljuk minden kedves ügyfelünknek, akik kedvező árú, gyorsan telepíthető kültéri medencék építésében gondolkodnak. Az első kapavágástól a kulcsrakész állapotig 6-10 nap elégséges.
 

A beton alapra kerül egy oldalsó fémpalást alsó - felső merevítésekkel, és ez adja a medence szerkezetét.
A vízzáróságot PVC alapanyagú, UV stabilizált fólia biztosítja, ami gyártóműben konkrét méretekben kerül gyártásra, és készen megvásárolható. A medence fóliázása körültekintést és nagy gyakorlatot igényel, de a gyári fóliabélés valamelyest könnyedséget ad a telepítéskor.
 

E Fémpalástos medencék kör, illetve ovál formában rendelhetők a gyár által előre meghatározott méretekben 1,2 - 1,5 m es mélységgel.

( Egyedi méret, forma nem igényelhető. )


A fólia vastagsága 0,6 vagy 0,8 mm vastagságú, átlagos éllettartalma: 8-10 év.


Ez idő letelte után e fólia cseréje a medenceszerkezet megbontása vagy roncsolása nélkül elvégezhető néhány óra alatt, és az új fóliával szinte egy új medencét kapunk.

A módszer alapvető kritériuma a medence méret és alakpontossága, hiszen a kész fólia sem nagyobb, sem kisebb medencébe nem helyezhető be. Tapasztalt szerelőink megoldják a telepítést Önnek !

Lehetőség van 1,5 mm vastag szöveterősítésű fólia felhelyezésére is mely 10 éves gyári vízzárósági garanciával rendelkezik.


A földkiásástól kezdve a medence átadásáig alig több mint egy hétre van szükség !

kerti medence építés fém fóliás medence építés akció
fémpalástos medence építésONLINE ajánlat kéréshez vagy személyes konzultáció kéréséhez kérjük klikkeljen ide !