Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
TOP termékek

SPA - kompakt masszázsmedencék

Főkategória >SPA - kompakt masszázsmedencék

Küldetésünk a jól-lét otthoni megteremtése.

Kikapcsolódás és örömforrás az egész család számára a MagiSPA kollekcióval, helyi szakemberek által telepítve, a minőségre és a szolgáltatásra való állandó odafigyeléssel.

Fedezze fel a masszázsmedencéink kínálatát, a pihenés egyedülálló élményét a pihenés egyedülálló élménye a legkiválóbb technológiának köszönhetően, háromszoros szigeteléssel, horganyzott acélszerkezettel, high-end akrilhéjjal... és a hidroterápia, balneoterápia valamint a kromoterápia minden előnyével.

EGY ÚJ ÉLETTÉR

Egy saját SPA lehetőség arra, hogy otthonának szívében egy wellness-helyiséget hozzon létre. Meghívás, hogy elvonulhasson otthonában egy szünetre - bármikor, korlátok nélkül és teljes diszkrécióval kikapcsolódhasson.

TÖBB MINT PIHENÉS......

A spának a stressz csökkentésén és a relaxáción kívül számos más érdeme is van. Serkenti a vérkeringést, tonizálja a bőrt, enyhíti a fájdalmakat és megkönnyíti az emésztést. A sportolók is egyre gyakrabban használják intenzív edzés után, a gyorsabb regenerálódás érdekében.

EGYEDÜLÁLLÓ ÉRZÉS...

A hidromasszázs fúvókáknak köszönhetően a spa precíz és hatékony masszázst tesz lehetővé. A hő és a masszázs kombinációja megnyugtatja a testet és a lelket, az egészséget és a mentális állapotot egyaránt kedvezően befolyásolja. Élvezze a béke és a kikapcsolódás egyedülálló pillanatait partnerével, családjával vagy barátaival (MAGILINE modelltől függően legfeljebb 5 fővel)

HIDROTERÁPIA & BALNEOTERÁPIA

Relaxáció vízzel és levegővel

HIDROTERÁPIA egy vízzel végzett tonizáló masszázs, a BALNEOTERÁPIA pedig egy olyan masszázs, ahol a forró vizet a levegő hatására hajtják ki.

A fúvókák a fájdalom és a feszültség enyhítése érdekében a kezelendő testrészeken helyezkednek el. Különböző masszázsok állnak rendelkezésre a kívánt testrész függvényében. A fúvókák nyomásának intenzitása manuálisan állítható, miközben élvezheti a Spa-t.

A pihentető masszázs érdekében a spáinkat a piac legjobb felszereltségével terveztük: 2 szivattyúval ellátott teljesítmény Hydro fúvókák a nagynyomású fúvókákhoz, a maximális hatékonyság érdekében kifejlesztett hidraulikus körök és a fűtött levegő befúvás funkció, hogy úgy érezze, elragadja Önt a létrehozott ezernyi buborék.Sorrend: