Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
TOP termékek

Medence világítás

Ízléses medencevilágítás


led-es medence világításNoha a világítás nem tartozik a medencék alapfelszerelése közé, medenceépítéskor mindenképp érdemes megfontolni egy okosan kialakított világítás beépítését. A medencevilágítással csak nyerhetünk: egyrészt csodálatos látványt kölcsönöz a víztömegnek, másrészt sokkal élvezetesebbé teszi a naplemente utáni fürdőzést. 5-6 méteres medencehosszig elegendő lehet egy lámpa beépítése is, de 6 méter felett mindenképpen 2 lámpa beépítése javasolt, 9 méter felett pedig 3 lámpa.


A medencék világítása vagy nagy teljesítményű fémhalogén lámpatestekkel történik, vagy gyengébb fényerejű LED világítótestek kerülnek beépítésre, amelyek sokkal kevésbé érzékenyek a fel-le kapcsolgatásra, nem melegszenek, mint hagyományos társaik, és jóval kevesebb áramot fogyasztanak. A legáltalánosabb megoldás, hogy a lámpatestek a medence hosszanti oldalára kerülnek telepítésre, ezzel érhető el az optimális medencevilágítás. Ha nagy, egyenként 300 W teljesítményű, fehér fényt kibocsátó halogénlámpákat alkalmazunk, akkor körülbelül 2-3 méterenként szükséges beépíteni a lámpákat. A hagyományos fémhalogén izzóval rendelkező (már korábban beépített) medencevilágítás sok esetben cserélhető LED-lámpás változatra, hiszen ezen izzók mérete azonos a korábbi halogén lámpákkal, így sok esetben átalakítás nélkül juthatunk modern LED-es világításhoz.


A zavartalan fürdőzéshez a világításon kívül a hatékony medencefedésre is szükség van. Tekintse meg termékeinket, és válasszon az elvárásainak megfelelően!

A halogénlámpákat rendelhetjük műanyag, vagy rozsdamentes acél burkolattal is.

Amennyiben színváltós medencevilágítást szeretnénk - erre is van lehetőség.

A ledes lámpák lehetővé teszik a különböző színárnyalatok váltakozását.

Ha ledes világítással akarjuk medencénket hangulatosabbá varázsolni, akkor fél méterenként, vagy egy méterenként kell elhelyezni a lámpákat. A LED technológia kis hőtermelést és hosszú élettartamat tud számunkra biztosítani, és vannak többszínű, vagy színváltós modellek is. Valamint medence peremére szerelhetó világításokkal is látványosabbá tehetjük medencénket.

Kérje kollégánk segítségét az Önnek leginkább megfelelő világítás kiválasztásában

Medence világítás ledes változatban led-es világítás épített medencéhez masszázsmedence hangulatos vílágítássalMedence világítás ONLINE termékkínálatunk megtekintéséhez kérjük klikkeljen ide !