Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
TOP termékek
Termék részletek


Resilience D7+

Resilience D7+
 • Resilience D7+
 • Resilience D7+
 • Resilience D7+
 • Resilience D7+
 • Resilience D7+
1 323 000 Ft

A Resilience D+ sóbontó készülék automatikusan figyeli, elemzi és beállítja a kívánt pH- és klórszintet. Ön helyett ügyel a medence vizének tisztítására, így több ideje marad élvezni medencéjét. Nyugodtan hátra dőlhet és lazíthat.

A Resilience D+ egy teljesen automatikus sósvizes fertőtlenítő rendszer, amely folyamatosan figyeli és ellenőrzi a medencevíz minőségét. A pH- és Redox ártákek folyamatos mérésével, öntisztító cellájával és a Turbó üzemmódjával gondoskodik arról, hogy a víz baktériummentes és tiszta legyen, az Ön kényelme és biztonsága érdekében. Ez a digitális klórgenerátor teljesen automatikus fertőtlenítő rendszer, amely önállóan figyeli és szabályozza a sóbontás intenzitását, illetve a pH csökkentő adagolását. Nincs szükség kézi vegyszeradagolásra.

A Resilience D+ tartalmazza az önálló működéshez szükséges összes perifériás berendezést: adagoló szivattyút, pH és Redox szondákat. A Resilience D+ kényelmesen vezérelhető mobiltelefonról Bluetoothon keresztül. Telepítse a MyPool-t a vízhőmérséklet ellenőrzéséhez és valós idejű értesítések fogadásához vagy kapcsolja be a Turbó módot, és állítsa be a kívánt értékeket a medence melletti fotelből. A medence karbantartása még soha nem volt ilyen egyszerű!

 • A Resilience D+ készülékek egyesítik magukban egy megbízható működésű sóbontó készüléket (amely egy Redox szonda által mért értékek alapján szabályozza a klórtermelés intenzitását), és egy automata pH mérő-adagoló berendezést a medencevíz egyensúlának biztosítása céljából.

  - Automata medencevíz kontroll

  - 120 m3 medence méretig

  - Egyszerű kezelés és programozás

  - Öntisztító sóbontó cella

  - Klórtermelés: 39 g/h

   

  Komplett, készre szerelhető egység, amely tartalmazza a vezérlő automatikát informatív kijelzéssel, a mérőszondákat szondatartó idommal, a sóbontó cellát masszív polikarbonát házban és a sav adagoló perisztaltikus szivattyút.

 • Cikkszám
  UV-SORE120