Termékajánló
Hírlevél
Partnereink

Dryden Aqua Integrált biológiai vízkezelési rendszer

Főkategória >Fertőtlenítő berendezések, UV lámpák, vegyszeradagolók >Dryden Aqua Integrált biológiai vízkezelési rendszer

Biológiai megközelítés a vegyszeres helyett

ADryden Aqua integrált vízkezelési rendszere a DAISY a legjobb vízkezelésre törekszik, kristálytiszta vízzel, minimális klórfogyasztással, klórszag és ártalmas fertőtlenítési melléktermékek nélkül. Az uszodai vízkezelésnek meg kell gátolnia, hogy a fürdőzők egymást megfertőzzék, emellett minimalizálnia kell a káros fertőtlenítési melléktermékek keletkezését. A hagyományos vízkezelési eljárások a fertőzések ellen egyre erősebb fertőtlenítőszereket, UV-sugárzást és ózont próbálnak alkalmazni. De a fertőzések biológiai problémát jelentenek, emiatt biológiai megközelítésű megoldást igényelnek.

 

A Dryden Aqua integrált vízkezelési rendszere pont ezt biztosítja:

Az egyre erősebb fertőtlenítőszerek és a drága berendezések helyett olyan vízkezelés, amely megnehezíti a baktériumok és paraziták életét és szaporodását. Ez sokkal jobb megközelítés, mint megpróbálni elpusztítani őket, ha már egyszer megtelepedtek a vízforgató rendszerben. Emiatt érünk el olyan uszodavíz minőséget, amely csaknem teljesen mentes a baktériumoktól és a parazitáktól.

 

MEGELŐZÉS AZ ELPUSZTÍTÁS HELYETT!

1. Nincs élőhely: Az AFM® bio-rezisztens tulajdonsága miatt a baktériumok nem találnak letelepedési helyet, ahol növekedhetnének, szaporodhatnának.

2. Nincs tápanyag: A hatékonyabbá tett koagulációval, flokkulációval-szűréssel eltávolítjuk a baktériumok számára fontos tápanyagokat. A baktériumok nem tudnak növekedni, szaporodni.

3. Minél alacsonyabb a klórfelhasználás, annál kevesebb a káros klórozási melléktermék (DBP):

 

A DAISY rendszer szinte mindent eltávolít a vízből, ezzel a lehetséges legalacsonyabb szintre szorítja a klórfelhasználást. Minél kevesebb szerves anyagot tud oxidálni a klór, annál alacsonyabb a káros klórozási melléktermékek koncentrációja a vízben és a levegôben.

 

A DAISY RENDSZER HÁROM, EGYMÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ KEZELÉSI LÉPCSŐBŐL ÁLL:

 

1. Szűrés a bio-rezisztens AFM® szűrőtölteten keresztül

2. Optimalizált pelyhesítés az APF és a ZPM alkalmazásával

3. Az oxidációs potenciál erôsítése az ACO és a ZPM alkalmazásávalSorrend:

Miért jó a Dryden Aqua integrált vízkezelési rendszer?

 

  • Kristálytiszta víz
  • Higiénés biztonság 
  • Alacsony klórigény
  • Klórszagmentesség akár Klórmentes vízkezelés
  • Energiatakarékosság